ARK AB
Administration - Redovisning - Konsulting
Västra Ringvägen 4, 522 31 Tidaholm
Tfn: 0502-65 35 10 | E-Post

Välkommen till oss på ARK AB

Vi erbjuder konsulting inom ekonomi & IT. Vi bistår med kompetent personal där det behövs, när det behövs och så länge det behövs! Vi har tekniken och lösningarna som får din vardag att kännas enkel & smidig.

 

 

 

 

 

 

 
Löneoutsourcing

Låt oss effektivisera din lönehantering. Vi arbetar med löner för såväl små som stora bolag. Vi använder oss av Konteks lönesystem. Vi gör allt från löner till kontrolluppgifter, semesterlöner samt rapportering till exempelvis Fora.

Monitorutbildning

Vi är samarbetspartner med Monitor ERP System AB. Vi utbildar i alla moduler av Monitor
men är specialiserade främst på redovisnings- och verkstadsinformationsmodulerna. Vi skapar
företagsanpassade utbildningar antingen på plats hos er eller i vår egen utbildningslokal.

Redovisning

Vi tar hand om all er redovisning. Vi hjälper dig med all löpande bokföring, lön, bokslut, årsredovisning och deklarationer. Vi samarbetar dessutom med en av de största revisionsbyråerna för t.ex. avancerad skatteplanering, generationsskifte mm.

För dig som funderar på att starta eget, kom till oss och vi hjälper dig att lägga upp strategier och rutiner för din ekonomi och administration. Vi erbjuder även hjälp via fjärrkoppling.

Personaluthyrning

Vi erbjuder givetvis vår expertis direkt på plats hos er. Vi hyr ut personal för både enklare och mer kvalificerade uppgifter. Vi kan med mycket kort varsel hjälpa dig med ekonomi- och lönepersonal.